Nyårsafton

Paulina

Nyårsafton, Va roligt!
Hade en bra nyårsafton och jag e stolt över att jag faktiskt för en gångs skull gick ut och socialiserade mig även fast jag va lite sjuk och inte ”orkade”.

Som min vän Tessan säger: ( ” Folk säger alltid att dom inte orkar men det gör man visst! Man orkar det man vill!” – Tessan)

Jo och visst är det så! Man orkar det man vill och vill man inte så vill man inte och man måste inte ha en anledning till att man inte vill. Man ska inte behöva känna att man måste ”försvara” sin åsikt. Vill man inte så säger man väll bara så haha! 

I förrgår (nyårsafton) så ville jag och därför orkade jag haha! Men nu är jag sjuk haha men det är definitvt värt det!
Har som vanlig inga bilder från kvällen :p
Träffade fina människor som Tessan, Gabbi och Nicole. Folk som jag väldigt sällan träffar men som jag verkligen tycker om! Gick även på teater med Amanda och de va as nice. Var ju i Stockholm på kvällen och drack töntigt Rosé bubbel hos Gabbi, mötte upp Nicole å så drog vi in till stan å kolla på explosioner å sådär.Vid typ 04:00 drog alla hem medans jag gled omkring lite i Stockholm, hoppade på fel tunnelbana, åkte till Gullmarsplan och fick en kram och sov en kvart på tåget hem till Uppsala. Avslutade kvällen med en skål nudlar och skrev ner massa flumm på en lapp.. Mådde RÖV-dåligt igår. Men de blir ju så då man e sjuk  och lite bakis och inte sover osv… ja ni vet. Tack för en go kväll! 😉 Nu jävlar gör vi 2014 till ett grymt år!
Jag ska bli bättre på att uppdatera här och skriva rediga inlägg.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s