Det här med ansökningar

Paulina

Det här med ansökningar.
Altså framtiden.
Min framtid.

LÄSKIGT!?

Det är sånt här som jag har svårast för. Att fylla i blanketter och se till att det blir rätt. Usch!
Det måste ju dock göras annars kommer jag inte kunna gå på några auditions i vår/sommar. Spännande det här med utbildning tycker jag. Man måste tänka på så mycket. Vad kommer jag få ut av den här utbildningen? Vilka är lärarna? Hur lång är utbildningen? Hur är den upplagd? Vart ligger den, vad kan den staden ge mig? Hur mycket fritid kommer jag ha? Vill jag ha fritid? Hur mycket kommer jag få dansa? Kommer utbildning hämma min kreativitet eller inspirera mig?

Så många saker att tänka på…
Svårt sånt här.

Men jag ska nog lita på magkänslan, så kan det inte bli fel. Jag tror jag vill gå en utbildning som inte är så specialiserad på en stil. Jag vill kunna dansa många olika stilar och sen så älskar jag både Street/HipHop och Modern dans. Det vore alldeles för svårt för mig att kunna välja mellan dessa två stilar. Sen tycker jag verkligen om balett, jazz, house, lyriskt och afro. Jag vill altså kunna dansa många olika stilar men samtidigt utveckla min teknik och koreografiska sida. Dessutom vill jag inte bara bli bra, jag vill bli AS GRYM!

Det lutar åt Balettakademien i Stockholm just nu, men jag ska absolut söka Iwanson som ligger i München och DOCH som ligger i Stockholm, Konsthögskolan i Oslo och sen kanske söka CalArts som ligger i Kalifornien.

Jag hade tänkt söka en skola i London och en i Danmark också men jag har typ inte hunnit läsa så mycket om dem ännu. Hade även tänkt söka några utbildningar i England men nu vill jag typ inte det längre bara för att de var så inriktade på modern dans. Men jag ska läsa lite till om dem så får vi se hur det blir. Det kan häda att jag söker musikal utbildningar också. ^^

Jag tänker såhär, bättre att söka många utbildningar för då är det större chans att man faktiskt kommer in på en. OM jag inte kommer in så kommer jag leva ett bohemiskt liv på en strand i ett varmt land och bli filosof. FÖR det är det enda jag kan tänka mig göra förutom att dansa.

Så tänker jag, Paulina.

Advertisements

One thought on “Det här med ansökningar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s