London del 1

Adventure time, Paulina

Jag åkte från Örebro med ett pirr i kroppen för snart skulle jag sitta på ett flyg till London med två av mina bästa vänner. Jag kom fram till Arlanda i god tid och mötte upp Tessan och Linn. När vi skulle sätta oss på flyget till London så upptäckte vi att vi inte satt bredvid varandra och det blev ett jävla strul när vi försökte fixa det. Alla flygvärdinnor gav oss de onda ögat. Sen löste vi det typ, men de bästa av allt var ju att allt vi gjorde på flyget var att sova haha, så o värt att vi var tvungna att strula till det så. Vi blev hungriga. Vi väntade på en buss som var typ 20 min sen men när den väl kom så var det en mysig bussresa förutom att vi alla höll på att avlida av hunger. Vi åkte förbi sjukt vacker natur och söta små hus. Jag blev helt kär i hur fint det var. Linn såg ett grönt tåg som inte alls var ett tåg utan en bro.

Vi klev av bussen en halv timme senare och kirrade var sitt Oystercard så vi kunde ta oss in till centrala London. Just när vi var där pågick det en strejk i tunnelbanan. -__-
Det gjorde dock inget för vi fick åka en mysig röd dubbeldäckarbuss in till stan. När vi klev av bussen visste vi ju typ inte vart vi skulle och helt randome kommer det fram två italienare till Tessan och den ena rååååå flörtar med henne. Jag bara står där som ett awkward får och ignorerar dom lite hehe… Dom hjälpte oss hitta rätt buss och grejer (asså dom gick med oss ända till busshållplatsen och allt). Vi sa ett stelt hejdå till snubbarna som dog vidare. Jag tror dom hade hopats på att få Tessans nummer eller något sådant. Vi klev på bussen som skulle ta oss till vårt hostel och shit vad den va full av folk. Vi tog som mosade packade sillar och det var en befrielse att äntligen få kliva av buss jäveln.

VI hittade vårt hostell och checkad in, bäddade, packade upp lite saker och gjorde det lite hemtrevligare. Alltså vi bodde på det billigaste hostllet vi kunde hitta och det var ju verkligen inte ett 5 stjärnigt hotell. Dessutom var alla höga som hus och det luktade rök överallt. DET VAR HELT UNDERBART. Nä, men de kunde ha varit värre. Ingen stal från oss och ingen va otrevlig så det var helt ok. Linn lyckades låsa in nyckel kortet så Tessan fick springa ner och hämta en extra nyckel. Det var roligt.

Vi gick och köpte middag och vin som hette South Africa och en as check afrikan blev as glad och sa att han vill festa med oss haha, han va rolig. Vi fixade oss lite och tog en buss in till Piccadilly där vi träffade en grabb från Norge, en kille som såg ut som min äldre bror och en sliskig typ som självklart raggade på Tessan. När vi klev av bussen hittade vi en nattklubb som vi beslöt oss för att gå till. Eller vi blev snarare övertalade att gå dit haha. Men när vi väl kom in så var de helt ok, inte min typ av musik å folk riktigt, men jag hade ju två av mina bästa vänner med mig så det kändes bra. VI GICK IN PÅ EN GODISTOALETT där man var tvungen att ge dricks till tjejen som satt där inne. Det var as märkligt men väldigt schyst toalett med godistapeter och massor med smink, hårspray, parfymer och annat fint.

Vi slog på stort den kvällen och drack både shots, drinkar och champagne. Vi körde på margaritas en Cosmopolitan och någonting annat med körsbär i om jag inte minns fel. Svinigt gott och jag tror bestämt att det var min bästa fylla någonsin för jag hade så jävla kul hela kvällen och mådde gott. Jag dansade med en kille från Italien som inte hade någon taktkänsla över huvud taget. Festade loss med några yngre killar från Wales som jobbade som sådana där vakter med svarta höga hattar och röda uniformer. Vi åkte runt med dom hela slutet av kvällen i cyckel taxis och sjöng för full hals ut i natten och det var helt amazing. Vi åkte stora van’s sen och försökte ta oss till både strippklubbar och casino, och det var även tal om att försöka tränga oss på hos några av deras vänner för efterfest. Men vi var alla så trötta så de skjutsade oss till vårt skitiga hostell där dom försökte boka ett rum så de kunde festa loss med oss ännu mer men de var fullt. Jag tror verkligen att grabbarna hade hoppats på att få till det med någon av oss, men icke. Jag killen som hängde med mig hela kvällen berättade typ sin livs historia för mig och jag tror han fick för sig att vi hade fått någon djup connection eller nått. Men i så fall var det bara ensidigt. Jag hade dock sjukt roligt även fast jag hatar när killar tror att jag vill ha dom fast jag absolut vill raka motsatsen. ^^

Den kvällen slutade vid 5 och vi sov djupt men jag vaknade tidigt nästa morgon, hungrig redo för nya äventyr.

 

Advertisements

2 thoughts on “London del 1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s