London del 2

Adventure time, Paulina

Andra kvällen började med att jag vaknade vid halv 8 och snoozade tills mina vänner vaknade. Jag och Tessan som hade de översta sängarna (det var 3 våningars våningssängar) spanade in en snygg dude som sov mitt emot oss. De packade för att de skulle vidare vilket var synd för ena killen va så snygg att jag fick panik. Vi fick dock veta lite senare att han var sjukt ung. eheheh ^^

Vi gick och köpte en ordentlig frukost/brunch och satte oss i solen i Hydepark där vi njöt av värmen och varandras sällskap. Linn fyllde ju år och det var Valborg och aldrig någonsin har en valborg varit så ljuv som just denna. Vi åkte sedan till Oxford street där jag absolut spenderade alldeles för mycket tid och pengar på schizz från primark. Jag är för bra på att shoppa helt enkelt!

Jag lyckades få mina vänner att äta dim sum med mig och fy satan va gott det var! Har aldrig ätit det på riktigt förut men det kommer jag absolut göra igen. Allt jag åt var vegetariskt och underbart. Jag befann mig typ i mat himlen. Käkade pack choi dumpling, spicy dumplings, black bean rice och ett svin gott Jasmine & lemongrass Ice tea. NOM NOM NOM…

På eftermiddagen socialiserade vi oss lite mer med vår roomie som var en 18 årig kille från Australien. Han var sjukt trevlig.  VI drog till Hydepark där han käkade 8 bananer och vi andra drack kaffe och fikade. Han hade sjukt bra humor, om alla i Australien är lika nice som han så måste jag fan åka dit. Vi satt och hade det trevligt ända tills solen gick ner och då gick vi till vårt hostell igen och fixade oss. Jag satte till och med på mig as dramatiska lös fransar och det gör jag bara när jag är redo för å festa as hårt! Vi drack lite whiskey, eller jag drack jack d och alla andra drack bärs tror jag. Jag hängde mä min gode australienska vän ut på en fest cigg och jag röker inte egentligen men den kvällen kändes det rätt och när vi stod där ute träffade vi en man som hette Lee.

JAG HAR ALDRIG FÖRUT HAFT ETT SÅ GÖTT SAMTAL MED EN MÄNNISKA FÖRUT! Helt fantastik konversation. Altså shit vad kul det var att prata med folk som fattade grejen, livet.  Vi pratade om allt mellan himmel och jord och kom inte fram till nått egentligen men vi tänkte lika dant. Han ville dock inte hänga mä ut så när vi skulle dra sa vi adjö och sen såg jag honom aldrig igen.

Vi träffade en man som såg ut exakt som min far fast med långa dreads. Han berättade hur vi skulle ta oss till Camden. Och vi åkte dit men det var helt dött, det kan ha varit för att de va en onsdag eller nått men de va verkligen helt tomt å stängt överallt. Jag hade det dock jävligt trevligt med Ed (australiensaren).  Så hela kvällen åkte vi mest buss, promenerade och njöt av varandras sällskap men sen blev de kallt och vi va nog lite trötta från kvällen innan så vi beslöt oss för att ”call it a night”.
Jag hade det verkligen as trevligt även om kvällen inte var något att skryta om, äsch fan jag skryter ändå! Vi var i London, vi var lyckliga, fria och levde. Shit vad jag älskade livet. Den kvällen kommer jag alltid minnas.

Nu i efterhand så önskar jag att vi suttit uppe hela natten å bara snackat för jag kommer förmodligen aldrig träffa Ed eller Lee igen och det hade varit fett å verkligen fyllt hela kvällen med våra konversationer.

För å sammanfatta: BÄSTA VALBORG EVER!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s