Kalel om Veganism

FOOD n' STUFF, Paulina

Fan nu får jag ångest. Jag säger absolut inte att alla måste bli veganer men snälla gör medvetna val!! Ta reda på vart allting ni konsumerar kommer ifrån.  Och om ni som jag inte pallar ta reda på det så avstå, det är en anledning till att jag är vegan. Jag har inte tid att ta hand om en ko och eftersom jag inte tar reda på hur andra behandlar sina kor så tar jag avstånd från sånna produkter.

Vill ni inte avstå så va medvetna om att ni på så sätt bidrar till det här och att inte bry sig ändå är att ta ställning.

Nu har jag varit en rätt så avslappnad vegan som väldigt sällan äter ost nån gång ibland och sådär. Så nu skärper jag mig, 99% växtbaserat från och med nu (jag äter honung). Join me.

Sen förstår jag att sånt här med mat är personligt och att alla har en egen syn på det. Lev på ditt sätt och gör som du vill men vet vad du gör. Det är allt jag vill, att alla bara vet allt så vi aktivt kan ta ställning till det. Jag hade lixom inte ens ifrågasatt det här med kött till exempel förrän jag va 17/18 år. Så jag fattar ju det, att vi gör som vi lärt oss. Ifrågasätt allt!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s